← Vaata kõiki postitusi

turundus

Miks on oluline Google's esimesel lehel välja tulla?

Ian Leman

Miks on oluline Google esimesel lehel välja tulla?

Varem piisas veebilehe liikluse tekitamiseks Google's esimesel lehel olemisest. Nüüd on asi aga esimesele lehele jõudmises ning seal püsimises, sest konkurents on karm ja kui teil pole paigas kindlat SEO strateegiat, jääte suurest potentsiaalsest liiklusest ilma. Pole tähtis, millises valdkonnas te töötate; kui soovite internetis edukas olla, peate olema Google's esimesel lehel. 

Miks peab sinu ettevõte Google's esimesel lehel olema?

“Kuhu peaksite matma midagi, mida te ei soovi, et inimesed leiaksid?” Vastus: Google'i teisele lehele. See nali kõlab rumalalt, kuid selles väites on siiski tõtt.

Iga kuu tehakse Google's üle 1 triljoni otsingu.  41% inimestest kasutab otsingumootorit kohalike ettevõtete otsimiseks ja 71% teeb seda B2B teenuste leidmise jaoks. 

Uuring näitab, et 75% kasutajatest ei keri kunagi Google'i otsingus esimesest lehest edasi. See tähendab, et kui te pole Google's esimesel lehel, siis te kaotate 75% potentsiaalsetest klientidest. Kui teid esimesel lehel ei kuvata, võib põhjus olla selles, et teie ettevõtte veebileht pole otsingumootoritele optimeeritud ning teil pole paigas tõhusat SEO strateegiat.

organic-vs-paid-results-1.png

Peamised eelised Google's esimesel lehel välja tulemisel

Nähtavuse suurendamine

Otsingumootori esimene leht on teie ettevõtte jaoks silmapaistev asukoht. Potentsiaalsed kliendid märkavad teie ettevõtet, isegi kui nad teist midagi varem kuulnud pole. Kui te tulete välja märksõnadega, mida inimesed pidevalt otsivad, siis kasvab teie kliendibaas märgatavalt. Suurenenud vaatamiste arv suurendab bränditeadlikkust. Suurem bränditeadlikkus tähendab rohkem konversioone.

Ettevõtte autoriteedi suurendamine

Järjepidev sisu loomine on üks tegureid, mis võib teid hoida Google'i esimesel lehel. Teie kvaliteetne ja informatiivne sisu meelitab ligi rohkem lugejaid ning tekitab nendes usaldust. Sellega suureneb ka teie ettevõtte autoriteet. Google peab oluliseks teie veebilehe sisu kogust ja kvaliteeti, sest Google tahab pakkuda kasutajatele parimat kogemust ning väärtuslikku ja asjakohast informatsiooni.

Kuidas Google's esimesel lehel välja tulla?

Kõige tähtsam küsimus – mida siis teha selleks, et Google's esimesel lehel välja tulla?

Selleks, et Google's esimesel lehel välja tulla on kaks võimalust: kasutades tasulisi reklaame või panustades SEO-sse. Sellest, kumb on digiturunduses sinu ettevõttele parem, räägime täpsemalt PPC vs SEO blogipostituses.

Hetkel keskendume aga pikas perspektiivis kasulikule viisile, milleks on panustamine SEO-sse. Tasulised reklaamid on küll Google's nähtaval kõige ees, kuid need ei genereeri orgaanilist liiklust ning ei täida pikas perspektiivis Google's esimesel lehel väljatulemise eesmärki. SEO ehk veebilehe otsingumootoritele optimeerimine genereerib orgaanilist liiklust ning on tasuta, kuid nõuab palju tööd. Nimelt tuleb SEO puhul tegeleda veebilehe tehnilise poole ning veebilehe sisulise poolega. Veebilehe tehniline pool hõlmab endas veebilehe tehniliste vigade parandamist, mis tõstab veebilehe usaldusväärsust (näiteks korrektne linkimine, metakirjelduste lisamine, piltide alt tag'ide lisamine jne). Sisuline pool hõlmab märksõnadega rikastatud blogipostituste loomist. Selleks on oluline veebilehele pidevalt väärtuslikku sisu toota, kasutades kõrge volüümiga märksõnu. Need on need märksõnad, mis on populaarsed ning millega soovite Google's esile tulla. Loe lähemalt, kuidas kirjutada SEO-sõbralikke artikleid.

Kui sinu ettevõte peab Google's esimesel lehel väljatulemist oluliseks ning soovib sellesse panustada, siis meie blogist saab lugeda WordPress lehtede SEO optimeerimise kohta. Kui SEO-ga ise pusima hakata, võib see tunduda küllaltki keeruline ja aeganõudev. WebTailor pakub terviklikku lahendust ning aitab su ettevõttel Google's esimesel lehel kenasti välja tulla. Soovi korral täida päring siin.

Contact hero vector union img

Kontakt

Loome kvaliteetseid veebilehti ning pakume digturunduse täislahendust keskendudes SEO, tasulise reklaami ja e-maili turundusele. Võta meiega ühendust meili teel või

broneeri tasuta 30-minutiline kõne
Grupp

WebTailor on osa DevTailor Groupist, mis arendab mobiilirakendusi, veebirakendusi ja riistvaraprojekte.

Kontakt

Turundus ja müük

ian@webtailor.ee

Make It Bit OÜ

Registrikood

16532093

KMKR nr

EE102519693

Aadress

Valukoja 8/2

Öpiku maja, D

11415 Tallinn

Estonia